Winkelcentrum Ackershof
Winkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum Ackershof

Evenementen

22
Sep
Mode Event Paspoppen Actie

In het winkelgebied komen van 12:00 tot 16:00 uur op een roze tapijt, afgezet met paaltjes en zwarte koorden 10 paspoppen te staan met kleding van de verschillende modewinkels in het winkelcentrum. U kunt dan op een kaartje voorzien van uw gegevens aangeven welk setje u het leukst/mooist vindt. Het ingevulde kaartje kunt u in de aanwezige inleverbox deponeren.

Aan het einde van het event zullen alle stemmen geteld worden. Uit de winkel met de meeste stemmen zal een winnaar gekozen worden die op het betreffende setje gestemd heeft en die ontvangt een shoptegoed ter waarde van € 75,- te besteden bij de winkel waar het setje uitgekozen is.

 

31
Okt
Halloween Actie

Alle kinderen kunnen vandaag in Ackershof een griezelroute lopen. De griezelroute wordt uitgestippeld langs 10 winkels in Ackershof waarbij de kinderen op hun griezelroutekaart kunnen noteren bij welke winkel welke griezel op de ruit geplakt is dmv een sticker.

Als alle griezelfiguren op de etalages gevonden zijn dan kunnen de kinderen hun route kaart inleveren in de inleverbox en krijgen ze een kleinigheidje mee naar huis. Aan het einde van de dag zal er een winnaar getrokken worden die de (nader te bepalen) hoofdprijs wint.

In het winkelgebied zullen 4 griezelfiguren aanwezig zijn die de “griezelstrippenkaarten” uitdelen aan de kinderen die de route willen volgen en de kinderen op de foto zetten. De kinderen kunnen ook griezelig geschminkt worden.

 

24
Nov
Intocht Sinterklaas

Sinterklaas komt elk jaar met groot gevolg naar Pijnacker; altijd een week na de landelijke intocht. We maken er immer een heerlijk programma van (globaal van 10.30-15.00 uur), met zoals ieder jaar:

  • Grootse ontvangst bij de halte van de randstadrail in Pijnacker Zuid
  • Een optocht naar het Raadhuisplein, met de Sint in de koets waarbij kinderen kunnen meerijden.
  • Een kort buitenprogramma op een podium op het Raadhuisplein met Sinterklaas en de Pieten in de hoofdrollen (van ongeveer 12.00-12.30 uur).
  • Een korte wandeling door het centrum (duurt ongeveer een half uur).
  • Een gratis binnenprogramma van een uur speciaal voor kinderen van 4 t/m 9 jaar (tussen 14.00-15.00 uur).

 

AanbiedingenBekijk alle aanbiedingen

Bij ons ijs & chocolade: Dudok taarten

Dudok taarten zijn Bij Ons verkrijgbaar nu met 20% korting.

Gall & Gall:

Klant&kaart

Voor maar € 10,- per jaar ontvangt u 10% korting op ons wijn- en whiskyassortiment (m.u.v. aanbiedingen) en extra korting op verschillende geselecteerde producten. Iedere maand weer!

SNS Oostland: SNS RenteChecker

De rente staat historisch laag. Betaal je niet te veel rente voor je hypotheek? Waar je hypotheek nu ook loopt, check in 1 minuut of je niet te veel rente betaalt. Beantwoord 5 vragen en bekijk hoeveel je mogelijk kunt besparen.

Wereldwinkel Pijnacker: Aanbieding van de maand september

Chocobiscuits

 

€0,30 Korting per pak

 

12 t/m 15 september: Fair Fashion dagen.

Zie onze website www.wereldwinkelpijnacker.nl

 

Ackershof Pijnacker

Twitter

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze evenementen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden   Afmelden

Nieuwsbrief archief

  2013 Ondernemersvereniging Ackershof. All rights reserved.