Winkelcentrum Ackershof
Winkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum Ackershof

Evenementen

10
Nov
Ladies Night

De dames worden weer heerlijk verwend op deze Ladies Night, Die duurt van 18.00 tot 21.00 uur. De Ladies kunnen (gratis) tijdelijke glitter en henna tattoos laten zetten en ze kunnen de handen onder laten dompelen in paraffine waarna de handen heerlijk gemasseerd worden. Roberto Dresia die de make-up van artiesten en BNN'ers verzorgt, is aanwezig. In de oude passage staat een mooie buffet tafel waarop heerlijke hapjes worden uitgestald. In de nieuwe passage staat een champagne fontein. Het is wel alcoholvrije champagne. Jeroen van de Berg presenteert ook in de nieuwe passage het overbekende Hoger of Lager Spel. Daarmee zijn leuke prijzen te winnen. Diverse winkels hebben die avond prachtige aanbiedingen. Onze mooie Kerstverlichting zal op deze avond branden. Kortom deze avond mag u niet missen.

25
Nov
Intocht Sinterklaas

Sinterklaas komt met groot gevolg naar Pijnacker. We gaan er weer een heerlijk programma van maken net zoals ieder jaar. Om 11.00 uur komt Sint en zijn gevolg aan bij het station van de Randstadrail waar hij wordt ontvangen. Daarna volgt een korte rondrit naar het Raadhuisplein waar om ongeveer 12.00 uur het buitenprogramma begint. Kijk voor meer informatie op www.sintinpijnacker.nl.

2
Dec
Zwarte Pietenband

We zijn er in geslaagd één van de beste Zwarte Pietenbands van Nederland naar Pijnacker te halen. Twintig Zwarte Pieten gaan de pannen van het dak spelen. Ze lopen binnen en buiten. De aankomst is om 12:00 uur en ze spelen tot 16:00 uur met af en toe natuurlijk wel een rustmoment.

16
Dec
Kerstmarkt

Op het Raadhuisplein en aan het Emmapark worden 60 versierde en verlichte marktkramen neergezet. De Kerstmarkt duurt van 10.00 tot 18.00 uur. Het programma moet nog worden ingevuld.

Ackershof Pijnacker

Twitter

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze evenementen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden   Afmelden

Nieuwsbrief archief

  2013 Ondernemersvereniging Ackershof. All rights reserved.