Winkelcentrum Ackershof
Winkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum Ackershof

Evenementen

31
Maa
Reuze Paashaas deelt uit.

Op deze zaterdag voor Pasen komt een Reuze Paashaas naar Ackershof en hij neemt 500 chocolade eieren mee om uit te delen. Op het Kris Kras Paas Cake Terras kunnen de kinderen plakken cake in de vorm van een Paashaashoofd versieren met allerlei lekkernijen. Deze actie duurt van 12:00 tot 16:00 uur.

5
Mei
Een taart voor Moederdag

Eén week voor moederdag kunnen er tussen 12:00 en 16:00 uur kaarten worden ingevuld bij een opvallende stand in Winkelcentrum Ackershof. Op de kaarten kunt u schrijven wie uw moeder is en waarom zij een heerlijke taart verdient. Kinderen kunnen natuurlijk ook hun moeder opgeven. In totaal zijn er 50 taarten beschikbaar.

12
Mei
Uitreiking van de taarten voor Moederdag

De zaterdag voor Moederdag kunnen 50 winnaars een heerlijke taart afhalen bij een mooi verzorgde stand met hostessen. De moeders die een taart gewonnen hebben worden op de hoogte gebracht en kunnen tussen 14:00 en 15:00 uur hun taart komen ophalen.

19
Mei
Vroege Vogel Actie

Een actie die al jaren een groot succes is. Op de zaterdag voor Pinksteren gaan de winkels al om 8:00 uur open. Tot 10:00 uur zijn er in heel veel winkels spetterende aanbiedingen. De Blaasbalgen uit Leidschendam spelen natuurlijk weer de pannen van het dak. 

16
Jun
Grijpactie voor Vaderdag

Op het Raadhuisplein komt de Giant Globe te staan. De vaders mogen in de Giant Globe plaatsnemen en binnen 1 minuut zoveel mogelijk coupons proberen te grijpen. Er zijn mooie prijzen te winnen.

23
Jun
Jaarmarkt

Het laatste weekend van juni is het weer tijd voor de traditionele Jaarmarkt. Op het Raadhuisplen en in de omliggende straten worden ongeveer 200 kramen neergezet met een zeer divers aanbod. De kinderen kunnen zich ook bij verschillende attracties vermaken.

24
Jun
Jaarmarkt

De Jaarmarkt wordt sinds een aantal jaren ook op zondag gehouden. Meestal zijn er iets minder kramen dan op zaterdag, maar het aanbod is nog steeds aantrekkelijk en er zijn ook een aantal andere kramen dan op zaterdag

Ackershof Pijnacker

Twitter

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze evenementen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden   Afmelden

Nieuwsbrief archief

  2013 Ondernemersvereniging Ackershof. All rights reserved.