Winkelcentrum Ackershof
Winkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum Ackershof

Evenementen

23
Nov
Black friday

Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen en dat gaan we in Pijnacker ook doen. Kijk in de Telstar van woensdag 21 november voor alle spectaculaire aanbiedingen. Van 13:30 tot 17:30 uur speelt er ook een gezellige Dixieland Band.

24
Nov
Intocht Sinterklaas

Sinterklaas komt elk jaar met groot gevolg naar Pijnacker; altijd een week na de landelijke intocht. We maken er immer een heerlijk programma van (globaal van 10.30-15.00 uur), met zoals ieder jaar:

  • Grootse ontvangst bij de halte van de randstadrail in Pijnacker Zuid
  • Een optocht naar het Raadhuisplein, met de Sint in de koets waarbij kinderen kunnen meerijden.
  • Een kort buitenprogramma op een podium op het Raadhuisplein met Sinterklaas en de Pieten in de hoofdrollen (van ongeveer 12.00-12.30 uur).
  • Een korte wandeling door het centrum (duurt ongeveer een half uur).
  • Een gratis binnenprogramma van een uur speciaal voor kinderen van 4 t/m 9 jaar (tussen 14.00-15.00 uur).
1
Dec
Zwarte Pieten Parcours

Veel kinderen zouden tijdens de Sinterklaasperiode zelf wel een echte Zwarte Piet willen zijn. Dat kan hoor, voor héél even dan.

Wanneer de kids ons kleine Zwarte Pieten Parcours helemaal foutloos afgelegd hebben, krijgen zij van de Zwarte Pieten begeleiders een echt Zwarte Pieten diploma. Ook is er iets lekkers voor de deelnemende kinderen. Het Zwarte Pieten Parcours kan afgelegd worden tussen 12:00 en 16:00 uur.

 

 

15
Dec
Kerst- en cadeaumarkt

Op deze zaterdag organiseert de Ondernemersvereniging Ackershof in samenwerking met Star Promotions uit Bleiswijk een kerst- en cadeaumarkt op het Raadhuisplein in Pijnacker. Er worden ongeveer 60 kramen op het Raadhuisplein en aan het Emmapark neergezet die allemaal feestelijk worden versierd en verlicht. Van 10:00 tot 18:00 uur kunt u hier terecht voor cadeau artikelen, woondecoraties, kerststukjes, sieraden en kaarsen. Ook diverse foodartikelen ontbreken niet op deze markt. Er wordt ook gezorgd voor entertainment: Swing Dixieland Kerstmannenband, JB Express, Mini Levende Kerststal, Walking Table Winter Koningin en de Funfare.

Ackershof Pijnacker

Twitter

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze evenementen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden   Afmelden

Nieuwsbrief archief

  2013 Ondernemersvereniging Ackershof. All rights reserved.