Winkelcentrum Ackershof
Winkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum AckershofWinkelcentrum Ackershof

Evenementen

26
Aug
Kinderrommelmarkt

Er is op het Raadhuisplein weer plek voor 60 kinderen om hun waar aan de man te brengen. Maak de zolders en schuren maar leeg en probeer een centje te verdienen. Voor 1,50 euro heb je een mooi plekje en krijg je na afloop nog een lekker ijsje als je netjes hebt opgeruimd. Kaarten voor een plekje zijn te koop bi de ijssalon Bij ons ijs en chocolade.

9
Sep
Buurman en Buurman Kluskeet

De Buurman & Buurman Kluskeet is  een Foto en Doe Experience, de ultieme belevenis voor jong en oud. De Kluskeet is een mobiele green screen foto studio vol met Buurman en Buurman verrassingen en een foto avontuur. De Buurman & Buurman Kluskeet is meer dan een mobiele fotostudio. Zo is het interieur van de green screen studio volledig gethematiseerd naar Buurman en Buurman. Zelfs de overbekende geluiden ontbreken niet! Ajeto! En de Buurman en Buurman Kluskeet biedt nog veel meer verrassingen! Dit wordt een onvergetelijke dag voor uw kinderen.

30
Sep
Wij pinnen voor u

Op deze zaterdag kunt u in het centrum van Pijnacker verrast worden door presentator Jeroen van de Berg en een cameraman. Op het moment dat u staat af te rekenen, kan het zijn dat hij naar u toekomt met de vraag: Mag ik voor u pinnen? De artikelen die u gekocht heeft, worden dan betaald met de pinpas van de Ondernemersvereniging. Er wordt ook een filmpje van gemaakt. Er is met Jeroen afgesproken dat hij van 12.00 tot 16.00 uur voor in totaal 2000 euro mag pinnen.

10
Nov
Ladies Night

De dames worden weer heerlijk verwend op deze Ladies Night, Die duurt van 18.00 tot 21.00 uur. In ieder geval wordt er weer gezorgd voor een lekker drankje en een hapje. Sfeervolle muziek mag natuurlijk niet ontbreken. Op het plein, in het winkelcentrum en in de bomen aan de Oost- en Westlaan brandt de Kerstverlichting weer.

25
Nov
Intocht Sinterklaas

Sinterklaas komt met groot gevolg naar Pijnacker. We gaan er weer een heerlijk programma van maken net zoals ieder jaar. Om 11.00 uur komt Sint en zijn gevolg aan bij het station van de Randstadrail waar hij wordt ontvangen. Daarna volgt een korte rondrit naar het Raadhuisplein waar om ongeveer 12.00 uur het buitenprogramma begint. Kijk voor meer informatie op www.sintinpijnacker.nl.

16
Dec
Kerstmarkt

Op het Raadhuisplein en aan het Emmapark worden 60 versierde en verlichte marktkramen neergezet. De Kerstmarkt duurt van 10.00 tot 18.00 uur. Het programma moet nog worden ingevuld.

Ackershof Pijnacker

Twitter

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze evenementen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden   Afmelden

Nieuwsbrief archief

  2013 Ondernemersvereniging Ackershof. All rights reserved.